Verzenden en retouren

Retouren
Het kan voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet aan de uw verwachtingen voldoet. In dat geval bied ik u graag zo snel mogelijk een passende oplossing.

Als u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen veertien (14) kalenderdagen na aflevering in oorspronkelijke staat en in de oorspronkelijke verpakking, in een andere verpakking zoals een doos of plastic zak zodat de originele verpakking onbeschadigd blijft, te retourneren met factuur met op achterzijde reden van retour. Hiermee ontbint u de overeenkomst.

Retourzendingen dienen, voldoende gefrankeerd, gericht te worden aan:

*Kittyblumcards, 
Bloemsingel 224, 9712 KZ Groningen

Schade en garantie
Ik streef ernaar uw bestelling zo goed mogelijk te verpakken en te verzenden. U dient de geleverde producten onmiddellijk na ontvangst te controleren.
Indien er dan sprake is een beschadiging o.i.d., heeft u het recht het product binnen veertien (14) kalenderdagen na aflevering in oorspronkelijke staat te retourneren.. Defecte producten vergezeld met de factuur kunt u sturen naar:

Kittyblumcards, Bloemsingel 224, 
9712 KZ Groningen

Vermeld s.v.p. duidelijk een omschrijving van het defect en of de redenen van de retourzending. Wilt u naast uw contactgegevens graag ook het telefoonnummer waar u overdag bereikbaar bent vermelden. Als ik alles correct ontvangen heb, zend ik u een nieuw exemplaar van het bestelde artikel, indien voorradig. Als u geen nieuw exemplaar wilt ontvang, geeft u dit s.v.p. aan, ik restitueer vervolgens de verzendkosten en het aankoopbedrag.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.) Retouren

© 2014 - 2022 kittyblumcards | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel