Voorwaarden

Retouneren

Het kan voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet aan de uw verwachtingen voldoet. Als u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u altijd het recht het product binnen veertien (14) kalenderdagen na aflevering  te retourneren. U ontvangt dan het door u betaalde aankoopbedrag volledig retour.

Retourzendingen dienen, voldoende gefrankeerd, gericht te worden aan:

Kitty Blüm

Bloemsingel 224

9718 JC

Groningen

Schade en garantie

Ik streef ernaar uw bestelling zo goed mogelijk te verpakken en te verzenden maar er kan natuurlijk altijd iets fout gaan tijdens de verzending, al is dat bij mij nog nooit voor gekomen.

Indien er dan sprake is een beschadiging o.i.d., heeft u het recht het product binnen veertien (14) kalenderdagen na aflevering te retourneren met factuur/pakbon met op achterzijdereden van retour en de overeenkomst te ontbinden. Defecte producten vergezeld met de factuur kunt u sturen naar:

Kitty Blüm / kittyblumcards

Bloemsingel 224

9718 JC

Groningen

Wilt u naast uw contactgegevens ook het telefoonnummer waar u overdag bereikbaar bent vermelden. Als ik alles correct ontvangen heb, zend ik  u een nieuw exemplaar van het bestelde artikel, indien voorradig. Als u geen nieuw exemplaar wilt ontvang, geeft u dit s.v.p. aan, ik restitueer vervolgens het aankoopbedrag plus de verzendkosten van de retour.

-------------------------------------------------------------------

© 2014 - 2022 kittyblumcards | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel