Duurzame boeket-geschenkkaartjes

​(De afbeeldingen vind u onderaan). 

Besteld u voor wederverkoop?

 Bij het afrekenen kunt u gebruik maken van de code zakelijk. Minimum bedrag is 60 euro. 

De meeste kaartjes zijn geïnspireerd op mijn tuin. Het formaat van deze kaartjes is 7,4 cm en ze zijn dubbel met een rilrandje. Het papier is van Biotop met een ietwat glimmende inkt hars erop van de afbeeldingen waardoor er minder plastic afval is (de hulzen om de inktpatronen).

Er zijn vier serie's van elk 12 soorten: De Vlinderkaarten, kaarten met tekeningen van bloemen, met insecten vlinders/bijtjes/roodborstje en mandala's. In de kaartjes komt, als u dat wenst, een perforatie voor een lintje of touwtje. U kunt zelf kiezen waar, en de kaartjes in een bij u aanwezig molentje plaatsen of hangen. Ook doen de kaartjes het goed in een bakje op de toonbank.

U kunt er ook voor kiezen de kaartjes in een prachtig klein houten molentje te presenteren. Deze zijn in Nederland duurzaam gemaakt door Cadeaus met een Missie. In zo'n molentje gaan 162 kaartjes. De afmetingen kunnen aangepast worden als u zelf al een molentje of rek heeft. Ik maak dan een selectie uit het assortiment en dit kan in overleg.

De totaalprijs van een kant en klaar molentje is 135 euro incl verzending. In Groningen stad e.o breng ik hem gratis langs. De molen is zonder kaartjes voor 48,95 euro verkrijgbaar (incl verzending). 

Elk kaartje op mijn site kan klein afgedrukt worden. Wilt u een ander formaat of een kwartslag gedraaid bijv, geef dit even door in een mailtje of belletje, dan maak ik dit in orde..

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2014 - 2023 kittyblumcards | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel