Over mij

 

De kaarten zijn geïnspireerd  op onze tuin met kruiden en wilde planten; een totaalervaring met geuren, structuren en natuurlijk niet te vergeten de talloze kleurtinten die erin voorkomen.  Er wonen allerlei vogels, insecten, vlinders, bijen en libellen, kikkers, een mol en een egel. Veel planten en dieren vind je terug in mijn tekeningen en op de kaarten. Ik vind het geweldig om alles van zo dicht bij mee te maken.

Duurzaamheid is belangrijk. Daarom print en drukt kittyblumcards alle kaarten op Biotop papier. Dit papier heeft het Scandinavische Nordic Swan label en maakt geen gebruik van optische witmakers.

Biotop is houtvrij, minder milieubelastend door een chloorvrije productie en zonder toevoegingen van kleurpigmenten. Om die reden zijn de kaarten en de enveloppen dus iets getint. Persoonlijk vind ik het ook iets chiquer staan. De inktcatridges zijn hervulbaar.  vergeten natuurlijk ons hondje Mischa.

De kaartjes zijn geprint bij  t Hartje Groningen.  

De fantasykaartenserie heb ik bijna helemaal op de computer gemaakt. De basis was een zwart-wit inkttekening die ik verder uitsluitend digitaal bewerkt heb. Hiervan heb ik ook digitale bestanden welke desgewenst groter kunnen worden afgedrukt op papier of ander materiaal.  

De kaartjes zijn geprint bij  t Hartje Groningen. Goede doelen in de afgelopen jaren zijn o.m: plant trees in het kader van Green Friady, een humanitaire stuchting in Oekraine en 't Hamelhuys Groningen.

               

 

        

© 2014 - 2024 kittyblumcards | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel